Headerbild

Vinst i Allsvenskan i segling 2022

2022-09-18 i Allmänt

En sån spänning, Per och hans besättning, Louise, Emilia, Frida J och Fredrik E seglar hem vinsten i Allsvenskan i segling 2022.

Per med besättningen Louise, Emilia, Frida J och Fredrik E satte verkligen våra nerver på prov från race 1 i fredags. Lite som på deltävling 3 på hemmavattnet fast på en liten annan nivå. Men allsvenskan är en lagtävling och varje race i de 4 deltävlingarna räknas för varje lag.

Foto: Daniel Stenholm

Foto: Daniel Stenholm

Foto: Daniel Stenholm

Foto: Daniel Stenholm

Vårt lag i årets allsvenska har bestått Louise Gustafsson, Emilia Sjöberg, Frida Jansson, Katrin Steverding, Frida Sundblad, Signe Pettersson, Per Boström, Fredrik Edgren, Tomas Skålén, Fredrik Pettersson och Gustav Skålén. Alla deltog på 2 deltävlingar utom Frida S och Signe som seglade 1 deltävling var sig.

Utöver dessa seglare så har flera varit direkt delaktiga runt omkring på träningar för att komplettera besättningar, lägga banor och annat. Så har vi ju också de som indirekt varit engagerade och peppande. En förutsättning för att över huvud taget kunna träna så effektivt som möjligt har också varit att vi fått låna 2 privatägda J70-båtar för all träning. Ett stort tack till Hans Jansson, Tomas Skålén och Fredrik Pettersson.

Pallen Allsvenskan i segling 2022

Foto: Daniel Stenholm

Se prisutdelningen efter deltävlingen 4 i Saltsjöbaden.

Tack vare vinsten i Allsvenskan i segling 2022 kommer vi att få en inbjudan till Sailing Champions League 2023.

För mer detaljer gå in på Svenska Seglarförbundets hemsida Allsvenskan. Där finns länkar till utsändningarna från varje race och resultaten plus massor av fina bilder.

Adress

SS Åmålsviken Strandgatan 7 66231 Åmål

Kontakt

Tel: 053215270 eller 0723115270 E-post: info@ssav.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Huvudsponsorer Allsvenskan

Övriga sponsorer Allsvenskan